Maandag 9 september is Jurre geboren, zoon en 3e kind van Jasper en Jose. Moeder en kind maken het uitstekend, opa Rob en oma Lydie trots op weer een mooi kleinkind!

Wederom geslaagde Zwollodag, dit keer in Zevenaar en Arnhem.

 Eind augustus hebben we weer genoten van onze jaarlijkse Zwollodag, dit keer georganisserd door Tom en Annet in Zevenaar. Na de welkomstkoffie met gebak, trokken we per fiets naar Arnhem. Een mooie route via de Ijssel en als eindpunt het Cafe van Tjibbe, Njoy. Daar genoten van een heerlijke High Tea Lunch en bij kunnen praten met elkaar en Tjibbe. Vervolgens een bezoek aan de kunstmarkt en de Kelders van Arnhem. En dat alles onder steeds mooiere weersomstandigheden! Na terugkomst in Zevenaar even thuis geborreld en vervolgens heerlijk Tapas gegeten in de Revolutie. Kijk snel in het foto album voor een impressie van deze dag door op de foto te klikken.

Maria en Corrie zijn 65 jaar geworden. Daarom gratis KBO lidmaatschap van broer Piet gekregen. Daarbij werden ze ludiek toegezongen!! Zie foto hieronder......

Op 1 juli hebben Wanda en Joep hun 2e kindje gekregen, Hugo, een prachtig mannetje, dat 7 pond woog bij de geboorte. Met papa, mama,broertje Boris en opa en oma Lydie en Rob gaat alles goed!

Donderdag 20 juni is het 4e kindje van Han en Martine geboren, de derde dochter met de naam Ninthe. Het is dus een drukte van belang in Gennep en Maria en Ruud opnieuw trots op hun 7e kleinkind!

Spreekt voor zich toch.

Aletta heeft haar P!!!!
Aletta heeft haar P!!!!

Vic en Janet zochten in mei de zon op.

In Andorra eerst even aanpassen.

Ruud terug van rondreis naar Bali, Lombok en Yokjakarta(Oost-Java)

 

Met zijn oude schoolvrienden(Maiore Labore bestaat al 45 jaar) is heeft Ruud weer een prachtige reis gemaakt, ditmaal naar Indonesië. Met een gehuurde Suzuki bus heeft hij Bali en Lombok verkend, een schitterend avontuur. De laatste 3 dagen verbleef hij bij Oene, een van de vrienden, die al 13 jaar in Yokjakarta woont. Wil je de volledige fotoreportage zien, klik dan op onderstaande link!

Fotoboek Bali 2013

27/02 - ARNHEM - Koninklijke Grolsch N.V. PERSBERICHT

Enschede, 28 februari 2013

 

Grolsch overhandigt eerste ‘Lekkerder Bier’ certificaat aan Arnhems Njoy Café

 

- Njoy Café voldoet aan strenge criteria van horeca kwaliteitsprogramma -

 

Download hieronder het volledige artikel!

Njoy en Grolsch-award
Njoy en Grolsch.docx
Microsoft Word document 14.9 KB

Feest Marian 60 jaar!

 

Marian Zwollo is 60 jaar geworden en dat is gevierd op 12 januari in Wilp. Wat wilde je vroeger graag worden? Dat was het verkleed thema van de avond. Iedereen was fantastisch uitgedost en zo werd het een spetterende avond. Klik op de afbeelding voor meer foto's!

Feest Ruud en Jan

 

Ruud is dit jaar 60 geworden en zijn zwager Jan 65! Dit hebben zij vierd en hoe! Ruim 200 gasten, waaronder bijna de hele familie Zwollo zijn in Gennep uit hun dak gegaan.

Wij kijken met enorm veel plezier terug op deze onvergetelijke avond. Samen met het kleinkinderfeest op 2 september zijn wij hardstikke blij, dat zoveel mensen ons een prachtige verjaardag hebben geschonken. Klik op de afbeelding voor een uitgebreide reportage!

Geen reincarnatie, maar succes had het wel.

Aletta's interpretatie van Amy Winehouse.

Kinderfeest onvergetelijke dag voor Opa Ruud en Opa Jan!!

 

Onder prachtige weersomstandigheden is het (klein)kinderfeest van Ruud en zwager Jan een geweldige dag geworden. De 55 kinderen konden zich onder het toeziend oog van vele papa's, mama's, oma's en opa's vermaken met o.a. een springkussen, vele oudhollandse spelen, een clown met balonnen, een grimeerdame, een kabouter die ranja schonk en tafeltennissen en sjoelen. Tussendoor een drankje en lekkere hapjes en als afsluiting natuurlijk friet met een knakworstje en stukjes fricandel. Ook waren er een paar optredens door kinderen op een echt podium. Het was een fantastische dag, die we nooit meer zullen veregeten!

Klik op de volgende link voor het foto-album: fotoreportage

Zwollodag augustus 2012 in teken van Happen & Trappen

 

De jaarlijkse Zwollodag vond dit jaar plaats in Ootmarsum, vlak bij de camping waar Victor en Janet hun vakantie meestal doorbrengen!

Ondanks de slechte weersvoorspellingen werd het een droge en prachtige dag. Tussen het fietsen door werden we verwend met heerlijke hapjes en drankjes om 's avonds weer te eindigen in eetcafe Radboud te Ootmarsum. Bekijk alle foto's door op de afbeelding te klikken!

Rodha Raalte versterkt zich met Coen Zwollo

 

Rodha Raalte heeft zich versterkt door het aantrekken van Coen Zwollo. De ervaren speler kwam eerder uit voor Go Ahead Eagles, Sparta Nijkerk, Excelsior Rijssen en Voorwaarts Twello. Hij is een versterking voor de verdediging, maar kan ook goed op het middenveld uit de voeten. Zwollo heeft aangegeven nog een enorme drive te hebben en nog enkele jaren op het hoogste amateurniveau te willen spelen.

Gwen en Bas hebben een zoon: Seven

 

Donderdagmorgen 10 mei is Seven geboren om 4.42 uur het ziekenhuis te Beugen. Alles is prima verlopen, ouders en kind maken het uitstekend. Seven moet nog wel 24 uur op de couveuse-afdeling liggen, daarna mag hij 24 uur op de kamer bij Gwen en dan hopelijk naar huis! Het 6e kleinkind van Maria en Ruud alweer.

Tjibbe's cafe Njoy geopend!

 

Op 1 maart 2012 opent Njoy cafe in Arnhem aan de Bovenbeekstraat 5. Na een grondige verbouwing en herinrichting gaat Tjibbe en z'n team met veel energie dit cafe runnen. Vanaf april kan er ook gelunched worden tussen de middag en natuurlijk worden er lekkere snacks gepresenteerd. Op 29 februari was er een receptie voor genodigden en konden we(Ruud en Maria, Gwen en Bas) zien hoe prachtig het is geworden. Apetrots natuurlijk! (Klik op foto voor meer) Kijk ook op hun website: njoycafe

 

 

Lauren 1 dag oud!
Lauren 1 dag oud!

Rob en Lydie, opa en oma van 3e kleinkind

 

Dinsdag 21 februari 2012 is Lauren geboren, een prachtige dochter van Jose en Jasper. Het is nog wel even spannend vanwege de onderzoeken, maar we zullen spoedig de eerste foto's tonen. Jasper en Jose gefeliciteerd en we duimen allemaal voor jullie!

Carnaval losgebarsten in Gennep!

 

Zaterdag is de carnaval in Gennep begonnen met de Mertzitting, liefst 3000 bezoekers genoten van de vele optredens. Zondag een prachtige optocht, maar wel koud en sneeuwbuien! Als je op de foto klikt zie je een korte impressie.

Nieuw huis voor Coen en Sushilla

 

Coen en Sushilla hebben de sleutel van hun nieuwe huis gekregen. Ze gaan wonen aan de Diepenveenseweg 17 in Deventer. Er moet nog wel het een en ander gebeuren, dat is mooi te zien op de beelden als je op de foto klikt! 

Popquiz in Gennep

 

Ruud heeft de 3e prijs behaald bij de 1e Gennepse popquiz, samen met zwager Hans en dochter Maud en vriendin Denise!

Dick
Dick
Rob
Rob
Tom
Tom
Ruud
Ruud
Victor
Victor